Skip to main content

de perfecte band
voor ieder evenement

bedrijfsfeest
| bruiloft | caf's & festivals | privfeest | receptie

Service & Garanties

Hieronder een vijftal garanties die u van bandsboeken.nl kunt verwachten.

1. Hoge kwaliteit

Alle op de website van www.bandsboeken.nl vermelde acts zijn geselecteerd op professionaliteit, muzikaliteit, & entertainment niveau en staan garant voor een zeer hoog niveau.

2. Heldere afspraken

Alle afspraken die gemaakt worden zoals optie bevestigingen, kijkdagen bands, etc, krijgt u per E-mail bevestiging. Bij een boeking werken wij op contractbasis. voor meer informatie kunt u onze Algemene voorwaarden doorlezen.

3. Begeleiding van boeking tot optreden

De medewerkers van bandsboeken.nl zullen zich tot het uiterste inspannen om het via bandsboeken.nl geboekte optreden tot een groot succes te maken.

4. Hulp bij Annulering

Mocht het gebeuren dat een bij bandsboeken.nl geboekte act door overmacht niet zou kunnen optreden, dan zoeken wij samen met u naar een vergelijkbare act van een vergelijkbaar niveau. Dit is overigens geheel kosteloos.

5. Heldere Prijzen

Alle bij www.bandsboeken.nl genoemde prijzen zijn inclusief geluid & lichtinstallatie. tot 150 personen. De reiskosten bedragen 0,28 ct per K.M. waarvan de eerste 50 km niet in rekening wordt gebracht voor meer informatie klik op prijsuitleg.