Skip to main content

de perfecte band
voor ieder evenement

bedrijfsfeest
| bruiloft | caf's & festivals | privfeest | receptie

Prijsuitleg

Waarom een prijsindicatie?

Hieronder een uitleg waarom de kosten van een act soms iets hoger dan weer iets lager uitvallen. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn kunt u natuurlijk altijd even met ons contact op nemen per mail of telefoon.
Wij helpen u graag!

Cafe's, Festivals & Goede Doelen

Voor promotionele optredens voor cafe's, festivals, goede doelen etcetera, hanteren wij aangepaste prijzen die vaak beduidend lager liggen dan de prijsindicatie vermeld op bandsboeken.nl,
Wij overleggen altijd eerst met de band(s) naar de mogelijkheden.

Prijzen Bedrijven

De prijzen voor bedrijven zijn vaak hoger dan voor particulieren, omdat bedrijven, verenigingen & stichtingen verplicht zijn loonbelasting en sociale premies af te dragen over de gage van de artiesten. Dit wordt bij ons doorberekend in de uitkoopprijs. Op deze manier bent u gevrijwaard van evt. naheffingen van de belastingdienst.

Kilometer vergoeding

In een straal van 50 kilometer gerekend vanaf de plaats waar de artiest vandaan moet komen zijn geheel kosteloos, daarna wordt er 28 ct per kilometer in rekening gebracht.
Voorbeeld: De band rijdt met 3 auto's vanuit Utrecht naar Maastricht dan zijn de extra kosten 100,00 euro

De Geluidsinstallatie

De standaard geluidsinstallatie die bij de prijs is inbegrepen is berekend op een zaal van 150 tot 200 personen. Afhankelijk van de locatie en het aantal personen kan het wenselijk zijn om een grotere geluidsinstallatie mee te brengen hier zal een meerprijs voor worden berekend die in overleg met uw wensen wordt vastgesteld.